English
For English click here

Flyer en Pers

Rock around the Jukebox Experience

12 - 13 oktober 2019

10:00 - 17:00

Jaren ’50, ’60 en ’70 evenement bij Autotron Rosmalen

ROCK AROUND THE JUKEBOX VERNIEUWD!

Rock around the Jukebox is sinds vier jaar vernieuwd! Het woordje ‘Experience’ is namelijk niet zo maar toegevoegd aan de naam van het evenement dat op zaterdag 12 en zondag 13 oktober plaatsvindt bij Autotron Rosmalen. Er zijn extra onderdelen en nieuwe initiatieven waardoor de belevingsfactor en het Lifestyle-gedeelte van dit evenement nu nóg groter wordt….

Als vanouds gaan bezoekers van Rock around the Jukebox bij Autotron Rosmalen weer terug naar de jaren ’50, ’60 en ’70. Voor de liefhebbers van de periode van petticoats en vetkuiven is dit dé kans om deze legendarische tijden opnieuw te beleven.

Onlosmakelijk verbonden aan deze periode is de jukebox. Deze sfeermaker speelt daarom zoals altijd de hoofdrol tijdens dit evenement. Maar daarnaast is er nog veel meer te beleven. Honderden stands met allerlei bijbehorende hebbedingetjes uit deze bijzondere jaren zoals kleding, meubels en flipperkasten. En om deze dag swingend te maken vinden er live optredens plaats. Verder zijn er een groot aantal oldtimers te bewonderen.

Live muziek is in twee hallen met rockende en swingende nummers uit de 50s en 60s.

Bovendien heeft het evenement dit jaar het thema 'Elvis is back!',

Ook voor de liefhebbers van muziek op vinyl is de ‘Rock around the Jukebox Experience’ natuurlijk ‘the place to be’. Duizenden oude singles en Lp’s zijn in de aanbieding bij de vele kramen.

Meer informatie
‘Rock Around The Jukebox Experience’ is op zaterdag 12 en zondag 13 oktober te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 15,00 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

 Meer informatie over

Art.nr.:
Naam

e-mail

Vraag / opmerking